July 9, 2017

PARVEKEPROJEKTI


Olen nyt tosiaan viimeiset kaksi viikkoa häärännyt parvekkeella kaikki illat, joten siksi blogikin on ollut hiljaisempi. Nyt tosin alkaa projekti olemaan valmis, toki muutamia pieniä juttuja pitää vielä ostaa/tehdä.

Ostin nuo isot lavat K-Raudasta, jossa ne kustansivat n. 12e, Pienemmät lavat sain töistä ilmaiseksi, kuten myös tuon sähkökelan. Olen haaveillut sähkökelapöydästä ties kuinka kauan, mutta koska ne menevät usein uudestaan käyttöön tai sitten maksavat järjettömän paljon ostaa, olen pantannut haavettani. Tämä kela on ns. pieni kela, joka siis menee tyhjennyttyään roskiin, joten olin haukkana paikalla odottamassa sen tyhjentymistä, haha! 

Pienemmistä lavoista aion tehdä penkit ja yhdestä sahasin käsinojat sohvaan. Näissä kuvissa näkee alkutilanteen. Parvekkeella ei siis ole ollut juuri mitään, ennen kuin toin tuon kelan, vain muuutama ruma, vihreä tuoli. Ne vein nyt takaisin häkkivarastoon, jossa odottavat kyytiä Maskuun. 
Eli siis kuten näkee, hommaa oli ja paljon. Mä olen aina unelmoinut kauniista parvekkeesta, jossa voi istua kesäiltoina ja lukea hyvää kirjaa. Nyt sitten päätin, että homma on saatava edes alkuun. Koska tupkointi parvekkeella on loppunut, ei siellä ole juuri tullut oltua ja halusin tähän muutoksen, sillä hyvin sisustettu parveke on kesäisin yksi ylimääräinen huone lisää. 


Kun kaikki lavat oli tuotu parvekkeelle, iski paha epäusko. Miten näistä muka saa mitään järkevää tehtyä?!? Ajattelin jo projektin olleen paha vikatikki, mutta koska halusin saada parvekkeen lähes valmiiksi lauantai-iltaan mennessä, niin aloin vaan tekemään. Mieheni oli Inkoossa pokeri-illassa ja koska hän ei ole antanut mitään konkreettista vinkkiä mitä haluaa syntymäpäivälahjaksi, päätin että se on nyt tämä, valmis parveke, juuri sopivasti hänen lomaksi.
Eli siis vietin niinkin villin viikonlopun, että hioin, maalasin, naulasin ja ruuvasin. Lauantaina vielä siivosin kämpän lattiasta kattoon ja olinkin illalla niin väsynyt, että nukahdin miehen syliin kesken elokuvan.


Nämä suloiset valopallot ostin Ikeasta. Mielestäni ne sopivat loistavasti tuohon pylvääseen :-)Illalla juotiin skumpat parvekkeella ja nautittiin ilta-auringosta <3 

Tänään suuntaamme vielä Ikeaan ostamaan muutamat verhot, sitten Jyskiin ja Eurokankaaseen, jotta voin tehdä kunnon päälliset sohvaan (nyt siinä on vaan pari vanhaa tyynyä päiväpeiton alla) ja sitten alkaisin olla valmista :-) Laitan vielä uudestaan kuvia, kun homma on täysin valmis. Nyt suihkuun!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)