July 16, 2017

CHILL FRIDAY NIGHT


Moikka!

Tulin juuri salilta, tein oikein kunnon tappo-jalkatreenin. Alunperin tarkoitus oli ottaa kevyesti, mutta kun pääsin salille, se oli menoa. Nyt itseasiassa päätin, että alan kasvattaa lihasta oikein olan takaa, eli loppuvuosi tulee pitämään sisällään paljon rankkoja treenejä ja sitäkin enemmän ruokaa. Marraskuussa aion vetää pienen "dieetin", sillä joulukuussa on edessä reissu Kap Verdeen (jee!) ja haluan olla siellä vähän kireämmässä kunnossa. 
Tällä hetkelle en tee mitään aerobista treeniä, muuta kuin Felixin lenkit tietysti, sillä haluan maksimoida lihasten kasvun. Aion raportoida kehittymistä tännekin, otin eilen kuvat lähtötilanteesta ja täytyy sanoa, että hommaa on aika paljon! Tarkoitus on tosiaan kasvaa oikein kunnolla, mutta ennen kaikkea saada voimaa ja kestävyyttä. 

Mun viikonloppu on mennyt todella kivasti. Perjantai otin todella rennosti, istuin parvekkeella, luin kirjaa ja join hiukan viiniä. Söin pizzaa ja katsoin elokuvaa. 
Mä olen niin uskomattoman tyytyväinen tuohon parvekkeeseen, ettei mitään rajaa. Haluan vaan olla siellä jatkuvasti. Se on vielä pahasti kesken, mutta näyttää jo kuitenkin aika valmiilta. Tai siis ei välttämättä huomaisi, että se on kesken. Siinä on vaan jotain kun pääsee itse tekemään, saa sellaista nautintoa, kun se on vihdoin valmis ja näyttää juuri sellaiselta, kuin sen halusikin näyttävän. Mä olen siinä mielessä hankala ihminen, että jos saan päähäni jonkun vision, sen on pakko olla juuri sellainen ja mikään muu ei kelpaa. Niin kävi, kun järjestin siskolleni vauvajuhlia. Mulla oli todella selkeä kuva siitä, mitä halusin ja sain itseni ihan hermoromahduksen partaalle projektin edetessä. En ihan päässyt siihen, mitä olin kaavaillut, mutta siskoni oli todella tyytyväinen ja se oli pääasia :-)

Lauantaina siivoilin vähän, nukuin kevyet neljän tunnin päikkärit ja menin illalla vielä salille antamaan itselleni selkäsaunan. Nyt aion mennä suihkuun, meikata, syödä ja suunnata auton puskurin kohti Varsinais-Suomea. Menen siskoni luokse viettämään aikaa hänen ja pienen kummipoikani kanssa

Nyt on pakko mennä!

-V


4 comments:

 1. Oi sun parveke näyttää tosi kivalta! *o* Ja tosi söpö koira!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos 😊 se on mun mielestä maailman paras koira, heh! 😃

   Delete
 2. Mistä toi pöytä ja tuoli/sohva on hommattu? Ne on tosi kivan näkösiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on sähkökela, jonka sain töistä ja maalasin. Sohvan tein itse lavoista, jotka ostin K-raudasta ja sohvatyynytkin tein itse :-)
   -V

   Delete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)