May 25, 2017

TESTISSÄ LoHiLo PROTEIINIJÄÄTELÖT // TESTING LoHiLo PROTEIN ICE CREAMSHello! 

Today here in Finland we have a free day today, so I woke up late, ate a good, huge breakfast and watched Jane the Virgin from my laptop (I love that show! If you are not familiar with it, I strongly recommend on watching it! Gina Rodriguez is so pretty!)

I had my first PT workout on Tuesday and it was great! I have been pushing and pushing it for some reason (maybe I was scared) and then I realized that I haven´t used a singly one in 17 months and I only have a month to use 9 workout sessions with a trainer.

So I sucked it up and went there and it wasn´t bad at all! And it seems like I have been doing my back workout wrong all this time. I just haven´t been able to feel the back workouts and it turned out that with little changes I can get a really good workout without even using that much weights.

The trainer was also really good, he was sweet, not pushy at all and very calm. Maybe that has been my fear, that I get yelled at during the workout. That kind of approach doesn´t agree with me. I need that kind of calm determination instead and that is what I got, so I going to use the same trainer probably for all these sessions, I have a leg day later today with him. Well I did book other trainer for one session next week, hope that he is as good. But if you find a good one, stick with it :-)

Have you heard about these new ice creams by the way? The name LoHiLo comes from lo sugar, hi protein, lo fat and it is a protein ice cream. I have tasted protein ice creams before as well, but it is just not worth of buying an expensive ice cream that tastes like shit, so I usually go with a normal ice cream if I am in the mood of something sweet. 
I like to try new things, tho, so I of course went to buy two of these as soon as I found out that it existed, just to try it out. I didn´t have any expectations what so ever, so I was pleasantly surprised that it was actually really good! Tasted like real ice cream, but it is better for you. I will probably not buy these very often, since I think it is just way too processed food, and I am not a fan of processed food, but this is a good choice if you are in a mood for something sweet, but still want to make better choices. 

Product contents per 100g

 Energy ~130kcal
Fat  ~4g
carbohydrate ~10g
Protein ~13g
Fiber ~9g
Salt ~0,2g

Have you tried this? Did you like it?
I would love to hear your comments about it :-)

________________________________

Heippa!

Olen nauttinut ylimääräisestä vapaa päivästä muumuassa nukkumalla pitkään, syömällä ison, hyvän aamiaisen ja katsomalla Jane the Virginiä koneelta (mä rakastan tuota sarjaa! Jos et ole vielä tutustunut kyseiseen sarjaan, suosittelen ehdottomasti! Gina Rodriguez on niin uskomattoman kaunis!)

Mulla oli muuten ensimmäinen PT tapaaminen viime tiistaina. Se oli ihan tosi jees! Olen vältellyt niitä vaikka kuinka pitkään, kunnes sitten viime viikolla tajusin, että en ole käyttänyt yhtäkään treeniä 17 kuukauteen ja mulla on enää vähän yli kuukausi aikaa käyttää kaikki 9 treeniä.

En oikein tiedä mitä edes olen pelännyt. Ehkä sitä, että mulle huudetaan pää punaisena tai että valmennustyyli on muuten aggressiivinen. Se ei meinaan toimi mulla ollenkaan, saisin vaan traumoja, en varmastikaan menisi enää uudestaan. 
Kävi kuitenkin ilmi, että pelkoni oli täysin turha ja treeni oli oikeasti todella miellyttävä. Olin valinnut treenin Teron kanssa ja hän oli kyllä aivan ihana, rauhallinen, mutta kuitenkin päättäväinen. Ehdottomasti aioin treenata hänen kanssaan jatkossakin, luultavasti suurimman osan noista PT tapaamisistani tulen treenaamaan hänen kanssaan. Itse asiassa menen tänään treenaamaan jalat hänen opastuksellaan. Ensi viikolle mulla on erään toisen PT:n kanssa treeni, toivottvasti on yhtä positiivinen kokemus kuin tämäkin.

Treenattiin silloin tiistaina selkää ja kävi sitten ilmi, että olen tehnyt aikalailla kaikki liikkeet väärin :-D Tai en välttämättä ihan väärin, mutta kun hiukan hienosäädettiin asentoja, niin kyllähän se tuntui! Mulla on ollut ongelma, etten saa tuntumaa selkään millään, mutta tässä treenissä sitä tuli ja paljon, vaikka painot eivät olleetkaan isoja. Nyt toivottavasti saan selkään vihdoin sitä lihasta kasvamaan!

En tiedä oletteko kuulleet tästä uudesta jäätelöstä, LoHiLo? Sen nimi tulee sanoista Lo sugar, Hi protein, Lo fat ja on siis proteiinijäätelö, niin kuin voitte päätellä. Olen itse koettanut proteiinijäätelöitä monelta eri valmistajalta, mutta ne ovat aina olleet pienoinen pettymys korkean hinnan, koostumuksen ja teollisen maun takia, olenkin tämän takia yleensä pitätynyt ihan tavallisessa jäätelössä, jos on tehnyt mieli jotain makeaa. 

Tykkään kuitenkin koittaa erilaisia asioita, joten kun kuulin tästä jäätelöstä, oli sitä pakko mennä heti ostamaan, ihan vain sen kokeilun vuoksi. Mitään odotuksia tai toiveita ei ollut, mutta yllätyinkin sitten kuitenkin positiivisesti, kun se olikin ihan oikean jäätelön makuista, eikä ollenkaan sellaista tahmeaa, mitä nuo proteiinijäätelöt usein tuppaavat olemaan. 
Vaikka tulen tuskin tätä ihan hirveän usein ostamaan, koska tämäkin tuntuu kovin teolliselta ja yritän välttää kaikkea teollista ruokaa niin paljon kuin mahdollista, olen kuitenkin iloinen, että koetin. Onhan tämä terveellisempi versio oikeasta jäätelöstä ja jos tosiaan tekee mieli jotain hyvää, niin tämä on kyllä erinomainen vaihtoehto siihen. 

Tuoteseloste per 100g

 Energia ~130kcal
Rasva  ~4g
Hiilihydraatit ~10g
Proteiini ~13g
Kuitu ~9g
Suola ~0,2g

Onko kukaan teistä maistanut tätä?Mitä mieltä olette?
Olisi kiva kuulla mielipiteitänne :-)

-V

P.S 
Hyvinvoinnin.fi- sivuilla 
viikon 21 tarjous (22-29.05):

A. Vogelin tuotteet -20 %

kampanjakoodilla VOGEL21

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)